Friday, November 9, 2012

Perancangan ke sana

Assalamualaikum prenz....
Entry kali ni entry sejuk dah. Belum lagi bertukar jadi Hulk (harap2 janganlah bertukar lagi.penat tau). Nanti ada pula yang fikir aku ni panas baran. sikit2 mau marah. Isshhh tolong jangan berfikir begitu. aku wanita normal ok yang tau marah. so biasalah tu marah, sedih, gumbira, ketawa , menangis, ceria lumrah kehidupan. Warna-warna kehidupan kannn..lagipun bukan semua entry aku jadi Hulk. Ada juga aku jadi Ultraman, Spiderman, Cicakman..eh apa yang aku merepek ni. dah2 jangan di layan.


Selamat Hari Raya Korban prenz (eh.lambatnya aku wish.memangselalubegitu.silatepuktangan). Aku sibuk sebenarnya. Tu yang tidak dapat menyinggah di blogku ini. Sibuk dengan kerja, sibuk dengan urusan peribadi dan sibuk dengan alam sekeliling yang memerlukan komitmen dari diri ini.chewahhh.


Tapi aku tiada mood la prenz mau story mory pasal raya Korban. Rasa sedih ja diri ini bila sambut Raya korban. Banyak saaaaaaangat memori dengan Allayharham Ayahanda. Lagipun Raya Korban laaama dah kan berlalu. basi dah cerita.aku baru mau cerita. Apakahhalnya? so, kita story tentang lain. ubah topik. ubah topik.


ok. sekarang diriku sedang menyiapkan diri ke arah itu. arah apakah itu? haaaa....itu rahsia...tunggu....


sebagai langkah pertama. diriku kena ambil ni kursus...kursus juga rahsia. if aku dah selamat menghadiri kursus tu baru aku story mory k...Semua akan diberitahu kemudian. Insyaallah. Tunggu ja lah prenz...semua masih dalam perancangan lagi. 


Tapi aku bagi klu juga la...klu dengan sekeping gambar boleh...??? Siapa dapat teka memang hebatlah. Senang ja. Pada sesiapa yang pernah menghadiri kursus ni mesti tau punyalah.
tekalah...tekalah.....prenz kan bijak pandai.... ^_^v

Tu ja lah yang aku mau membebel hari ni...Sekian Terima Kasih kerana membaca bebelanku.Suarahalus berkata: Kita hanya mampu merancang Allah jua yang menentukan. Semoga segalanya dipermudahkan dan dilancarkan olehNYA. AAAMMMIIINNNN......

No comments:

Post a Comment